Bonair SA wyróżniony przez Microsoft

Bonair SA jako jedyny partner w Polsce i jeden z nielicznych w Europie Środkowo-Wschodniej otrzymał elitarną nagrodę 2014 Inner Circle for Microsoft Dynamics. Jest ona przyznawana wąskiej grupie najbardziej strategicznych partnerów Microsoft Dynamics z całego świata i stanowi wyraz najwyższego uznania dla ich wyników biznesowych, wyjątkowej skuteczności w dostarczaniu wartościowych rozwiązań klientom Microsoft Dynamics oraz działań w obszarze planów wsparcia i rozwoju kompetencyjnego. Członkostwem w Inner Circle może się pochwalić zaledwie 1% firm skupionych w globalnej sieci partnerów Microsoft.

Dołączenie do grona najlepszych partnerów Microsoft Dynamics na świecie w zakresie rozwiązań ERP i CRM to dla nas ogromy zaszczyt. Przyznane nam wyróżnienia potwierdzają, że nasze kompetencje są doceniane przez Microsoft i przez rynek, co jeszcze bardziej nas motywuje do podejmowania nowych wyzwań – mówi Daniel Olejniczak, Wiceprezes Zarządu, Bonair SA.

2014 Inner-circle-stacked

Ponadto Bonair otrzymał wyróżnienie 2014 President’s Club for Microsoft Dynamics. Aby je uzyskać, firmy muszą wykazać się wysokimi przychodami ze sprzedaży produktów Microsoft Dynamics, wzrostem liczby klientów i użytkowników przy zachowaniu wysokiego poziomu jakości dostarczanych usług. President’s Club skupia zaledwie 5% partnerów Microsoft Dynamics z całego świata, którzy osiągają wybitne wyniki biznesowe przy zachowaniu stałego zaangażowania w działania mające na celu uzyskanie wysokiego poziomu satysfakcji klientów i aktywne rozwijanie produktów technologicznych firmy Microsoft.

2014 Presidents-club-stacked