Webinarium „System Handlowego Ostrzegania. CRM pomoże Ci zatrzymać klienta”. - 12 września 2014

dynamicsFirma Bonair SA zaprasza na bezpłatne webinarium zatytułowane „System Handlowego Ostrzegania. CRM pomoże Ci zatrzymać klienta”, które odbędzie się 12 września br. o godz. 10. Tematem spotkania będą możliwości systemu Microsoft Dynamics CRM w odpowiedzi na codzienne problemy opiekunów handlowych związane z obsługą klientów. Organizatorem webinarium jest portal decyzje-it.pl, a poprowadzi je Tomasz Kozłowski, CRM Team Leader, Bonair.

W trakcie wirtualnej sesji zostanie zaprezentowany system Microsoft Dynamics CRM wyposażony w autorskie Mechanizmy Handlowego Ostrzegania firmy Bonair, które pozwalają użytkownikowi w szybki sposób oceniać sytuację i zaplanować działania pozwalające uniknąć ryzykownych sytuacji. Zaprezentowane zostaną również przykłady automatycznej analizy zamówień i faktur pobieranych z systemu klasy ERP, której wynikiem są proste i jasne wskazówki mówiące użytkownikowi, który z klientów jest zagrożony odejściem, który zmienił swoje zachowania zakupowe i co należy zrobić, aby wyeliminować spadek sprzedaży.

-Serdecznie zapraszamy na nasze webinarium, podczas którego skupimy się na funkcjonalnościach i ergonomii użycia systemu Microsoft Dynamics CRM. Jego możliwości zaprezentujemy na bazie doświadczeń z wdrożeń u naszych klientów. Dzięki temu uczestnicy spotkania dowiedzą się, w jaki sposób przedstawiciel handlowy może efektywnie obsługiwać dużą liczbę klientów oraz sprawnie kontrolować poziom dokonywanych przez nich zakupów, a także w jaki sposób wykryć, że klient zaczyna zamawiać u konkurencji i co należy z tym zrobić – komentuje komentuje Tomasz Kozłowski, CRM Team Leader, Bonair SA.

Aby wziąć udział w webinarium, wystarczy wypełnić formularz rejestracyjny, który znajduje się na stronie