Bonair na konferencji Microsoft Convergence 2014 Europe

Logo ConvergenceW dniach 3-6 listopada br. przedstawiciele Bonair wezmą udział w konferencji Convergence 2014 Europe organizowanej w Barcelonie przez Microsoft.

Po raz kolejny Microsoft będzie gościł swoich klientów i partnerów z całego świata na największej konferencji dotyczącej aplikacji biznesowych. Podczas wydarzenia uczestnicy mają do wyboru udział w różnorodnych sesjach dotyczących innowacji, które firma zamierza wprowadzić na rynek w najbliższym czasie. Microsoft zachęca przedsiębiorców do zmiany swojego dotychczasowego podejścia i postawienia klientów w centrum uwagi w taki sposób, by zapewnić im wysoki poziom obsługi i możliwość interakcji

Aby pomóc partnerom w dostarczaniu klientom jeszcze lepszych rozwiązań, Microsoft zaprezentuje szereg możliwości swoich aplikacji biznesowych. Pozwolą one przedsiębiorstwom, m. in. na czerpanie korzyści z usług w chmurze, sprawne prowadzenie działań wychodzących ponad potrzeby klientów oraz zwiększenie ich zaangażowania w sieci i mediach społecznościowych, za pośrednictwem aplikacji i urządzeń mobilnych.

Bonair jest jednym ze strategicznych partnerów firmy Microsoft w Polsce, co potwierdza zdobycie tytułu „Partnera Roku 2014” Microsoft w kategorii Dynamics AX. Ponadto, jako jedyna firma w Polsce, Bonair należy do strategicznych grup najlepszych partnerów Microsoft na świecie -  2014 Inner Circle for Microsoft Dynamics i 2014 Microsoft Dynamics Reseller of the Year Finalist for CEE, co potwierdza profesjonalizm firmy w zakresie rozwiązań biznesowych.

Convergence jest jedną z wielu konferencji na świecie, w których biorą udział przedstawiciele Bonair, by poznawać najnowsze trendy w zakresie IT i dzięki temu móc proponować i doradzać innowacyjne rozwiązania dla klientów.

Więcej informacji na: http://www.microsoft.com/dynamics/convergence/emea13/