Bonair wspiera dzieci z Centrum Zdrowia Dziecka

koty logoBonair od lat wspiera Fundację Słoneczna Akademia, która realizuje projekty między innymi na rzecz Centrum Zdrowia Dziecka. Prezesem Fundacji jest Pani Bogna Czechowska, artystka malarka, wspólnie z którą Bonair z okazji Dnia Dziecka realizuje projekt pudełka przybornika z niespodziankami dla dzieci pod hasłem „Kot na wiele sposobów”. Jest to autorski projekt Pani Bogny, z jej rysunkami i tekstami Pani Zuzanny Głowackiej.

Bonair wspierając Panią Bognę Czechowską w powstaniu tych prezentów wesprze tym samym Fundację oraz część artystyczną pikniku przy Centrum Zdrowia Dziecka w dniu 20 czerwca br. Pudełka zostaną przekazane dzieciom z Centrum Zdrowia Dziecka oraz dzieciom naszych pracowników.

Dlaczego?

1. Przekazując paczki wspieramy Fundację i pracę na rzecz Centrum Zdrowia Dziecka.

2. Wesprzemy tym samym piknik w CZD na rzecz pacjentów szpitala.

3. Będziemy mieli okazję do kreatywnej zabawy z dziećmi.

Dnia 14 czerwca o godzinie 14:00 odbędzie się wystawa Pani Bogny Czechowskiej pt. ''27 LAT''. Serdecznie zapraszamy do nowej pracowni artystki w przestrzeni fabrycznej na Bielanach, przy ulicy Palisadowej. Szczegóły niebawem.