Bonair o nowych technologiach w bankowości

Workflow

29 września br. podczas konferencji dla sektora bankowego Bonair wystąpi z prelekcją na temat automatyzacji procesów biznesowych dzięki nowoczesnemu workflow. O doświadczeniach Bonair z wdrożeń opowie Robert Tymiński, Dyrektor ds. Projektowania Rozwiązań.

Bonair przedstawi jak szybko dostosować rozwiązanie do obsługi konkretnego procesu funkcjonującego w organizacji bez konieczności programowania. Podczas prelekcji zaprezentowane zostanie, jak nowoczesne narzędzie workflow (połączone z algorytmami Silnika Decyzyjnego) wspiera bank w automatyzacji codziennej pracy oraz ułatwia podejmowanie trafnych decyzji.

Konferencja skierowana jest m.in. do departamentów operacyjnych, biznesowych, bezpieczeństwa, bankowości elektronicznej, osób odpowiedzialnych za sprawność procesów.

Podczas spotkania zostaną poruszone kwestie związane ze sprawnym zarządzaniem placówką bankową, wsparciem procesów i ich bezpieczeństwem.

Więcej na stronie konferencji.