Convergence EMEA

Convergence 2015 logo

Tegoroczna edycja Convergence EMEA, największego cyklicznego wydarzenia organizowanego przez dział aplikacji biznesowych firmy Microsoft w Barcelonie, odbędzie się na przełomie listopada i grudnia br.

Trzydniowe spotkanie, poświęcone nowym rozwiązaniom z rodziny Dynamics oraz trendom na globalnym rynku aplikacji biznesowych, zgromadzi kilkanaście tysięcy partnerów i klientów Microsoft Dynamics z Europy, Azji i Bliskiego Wschodu, którzy zyskają unikalną okazję do wymiany doświadczeń, wzbogacenia dotychczasowej wiedzy oraz pozyskania nowych kontaktów biznesowych. Liczne prelekcje, sesje interaktywne i panele dyskusyjne pozwolą uczestnikom wydarzenia nie tylko zapoznać się z nowymi rozwiązaniami i trendami rynkowymi, lecz także dowiedzieć się, w jaki sposób  osiągnąć prawdziwą wartość biznesową łącząc możliwości z technologią.

W tym roku wśród uczestników, którzy opowiedzą o swoich doświadczeniach z systemami Microsoft Dynamics, znajdą się m.in. hiszpański klub sportowy Real Madryt, firma Swarovski będąca światowym liderem szlifowania kryształów, globalna firma informatyczna Wincor Nixdorf, firma JJ Food Service specjalizująca się w dystrybucji żywności w Wielkiej Brytanii, instytucje finansowe takie jak DVD Bank SE i Metro Bank, czy World Animal Protection, międzynarodowa organizacja non profit na rzecz ochrony zwierząt.

Więcej informacji na temat Convergence 2015 EMEA można znaleźć na stronie