Bonair otrzymał rekomendację Gazety Bankowej

Miło nam poinformować, że nasza firma otrzymała prestiżową rekomendację w konkursie Gazety Bankowej „Hit Roku 2016”. CasePro - platforma do budowy rozwiązań korporacyjnych przez analityków biznesowych została wyróżniona w kategorii Bankowość i Finanse.

Hit Roku 2016 to jedna z nagród przyznawanych w ramach organizowanego przez Gazetę Bankową konkursu Techno Biznes 2016, stanowiącego przegląd innowacyjnych produktów i rozwiązań IT wdrożonych w 2015 roku w firmach i instytucjach najdynamiczniej rozwijających się sektorów polskiej gospodarki. Projekt jest platformą wymiany informacji o najciekawszych doświadczeniach i zarządzaniu wiedzą na poziomie B2B oraz okazją do prezentacji najnowszych trendów w rozwoju nowych technologii i rozwiązań biznesowych.

Jesteśmy dumni z tego, że znaleźliśmy się w prestiżowym gronie firm oferujących rozwiązania podążające za najnowszymi trendami, a nawet decydujące o kierunku ich zmian. Nasze rozwiązania dzięki automatyzacji procesów sprawiają, że firmy z nich korzystające stają się bardziej nowoczesne i łatwiej mogą konkurować na wymagających i konkurencyjnych rynkach.