Prelekcja firmy Bonair podczas konferencji Elektroniczny Obieg dokumentów w firmie

W dniach 27-28.07.2016 podczas konferencji Elektroniczny Obieg Dokumentów w firmie na Stadionie Narodowym, Bonair wystąpi z prezentacją.

Piotr Smirnow, Dyrektor Wykonawaczy, Pełnomocnik Zarządu ds. Rozwoju, opowie Państwu o autorskim rozwiązaniu naszej firmy CasePro – platformie Business Process & Content Management – efektywnie wspierającej elektroniczny obieg dokumentów. Posłuchają Państwo o najciekawszych case studies zrealizowanych projektów. CasePro to platforma klasy Business Process & Content Management wspierająca kompleksową obsługę procesów biznesowych, elektroniczny obieg dokumentów i zarządzanie informacją dostarczając właściwe dane we właściwym czasie upoważnionym osobom. Aktualizacja procesów i algorytmów oraz dostosowywanie rozwiązania na platformie CasePro do bieżących potrzeb odbywa się na poziomie biznesowym bez programowania i jest realizowane przez właścicieli procesów z wykorzystaniem narzędzia CasePro Modeler.

Bonair został również partnerem dwudniowego wydarzenia.

Pełną agendę konferencji znajdą Państwo pod linkiem: http://gigacon.org/event/eoif_warszawa_2016/#agenda